VIDEO Messi străluceşte la Barcelona: a devenit cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor. Pe cine a devansat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce sâmbătă a devenit cel mai bun marcator din istoria campionatului Spaniei, marţi seara Leo Messi a doborât şi recordul de goluri în Liga Campionilor, care îi aparţinea lui Raul.

Messi pare că este cel mai în formă fotbalist al momentului. Chiar dacă rivalul său de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, are evoluţii impresionante pe Bernabeu, argentinianul marchează pe bandă rulantă pentru Barcelona şi doboară record după record. Dacă sâmbăta trecută a devenit cel mai bun marcator din istoria Premier League, acum, cu hat-trick-ul reuşit împotriva APOEL, argentinianul a ajuns la cota 74 de goluri şi a devenit, deopotrivă, cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor. Messi a doborât recordul mai vechi deţinut de Raul, care avea 71 de reuşite.

Pe lângă aceste performanţe, decarul Barcei este jucătorul cu cele mai multe Baloane de Aur în palmares (3) la cei 27 de ani. El luptă acum de la distanţă cu Cristiano Ronaldo pentru a pune mâna pe un alt Balon de Aur, ce urmează a fi decernat în ianuarie.

Pe lângă Messi, seara de marţi din Liga Campionilor a mai avut un premiant: Sergio Aguero de la Manchester City. Acesta a marcat şi el un hat-trick şi a adus victoria lui Manchester City, scor 3-2, cu Bayern Munchen. 

De asemenea, Totti, care a marcat pentru Roma în egalul de la Moscova, cu TSKA, scor 1-1, a devenit cel mai bătrân marcator în Liga Campionilor, la 38 de ani. Precedentul record îi aparţinea tot mijlocaşului Romei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite