VIDEO Marica a creat o fază spectaculoasă pentru Schalke în Cupa Germaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica a dat o pasă de gol în meciul cu Mainz din Cupa Germaniei
Ciprian Marica a dat o pasă de gol în meciul cu Mainz din Cupa Germaniei

Atacantul Ciprian Marica a fost coautorul singurului gol marcat de Schalke în meciul din optimile Cupei Germaniei jucat acasă contra lui Mainz. Românul nu a putut evita, însă, înfrângerea echipei sale, scor 1-2.

Ciprian Marica a fost titular şi a jucat toate minutele pentru Schalke în meciul disputat marţi seara în Cupa Germaniei. Românul a ieşit la rampă în minutul 75, când a driblat toată apărarea lui Mainz şi i-a pasat simplu colegului său din ofensivă, Klaas Jan Huntelaar, care a  marcat fără probleme.

Atacantul a ratat şi câteva ocazii de a înscrie, cea mai mare dintre ele fiind în minutele de prelungire, când un fundaş advers a scor mingea de pe linia porţii.

Golul lui Huntelaar nu a fost suficient pentru Schalke, care a pierdut în final cu 1-2 şi a fost eliminată încă din optimi din Cupa Germaniei.

Marica a devenit titular după ce fostul antrenor al lui Schalke, Huub Stevens, a fost demis din cauza rezultatelor slabe obţinute la cârma echipei germane. Interimatul pentru ultimul meci al lui Schalke din 2012 a fost asigurat de Jens Keller.

VIDEO cu faza creată de Ciprian Marica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite