VIDEO Juventus - Bayern Munchen 0-2: italienii au părăsit Liga Campionilor ca o echipă mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pirlo şi Juventus au părăsit Liga Campionilor
Pirlo şi Juventus au părăsit Liga Campionilor

Liderul şi, aproape sigur, viitoarea campioană din Serie A n-a avut niciun cuvânt de spus în faţa campioanei Germaniei. A pierdut cu acelaşi scor, 0-2, şi în tur, dar şi în retur. Astfel, semifinalele celei mai importante competiţii intercluburi au devenit o afacere germano-spaniolă.

Juventus a arătat că fotbalul italian pierde teren la nivel european, în ceea ce priveşte formaţiile de club. Gruparea torineză a fost eliminată fără drept de apel de Bayern Munchen, cedând şi pe teren propriu. Mandzukici (64) şi Pizarro (90+1) au marcat golurile nemţilor în manşa secundă. 

Astfel, Italia a rămas cu o singură echipă în acest sezon de cupele europene: Lazio. Romanii sunt şi ei însă aproape eliminaţi din Liga Europa, după ce au cedat, la Istanbul, cu Fenerbahce, scor 0-2. Returul se va dispura, joi seară, însă Lazio, pedepsită de UEFA pentru manifestările rasiste ale fanilor, va juca în faţa unor tribune goale.

Revenind la Liga Campionilor, două echipe din Spania şi două din Germania, Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen şi Borussia Dortmund, vor afla după tragerea la sorţi de vineri numele adversarului de care ar trebui să treacă pentru a ajunge în finala competiţiei.

VEZI GOLURILE MECIULUI JUVENTUS - BAYERN MUNCHEN 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite