VIDEO Jose Mourinho a celebrat victoria cu Liverpool în stilul său inconfundabil: portughezul s-a bucurat ca un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Excentricul Jose Mourinho nu s-a sfiit să-şi afişeze bucuria după victoria pe care Chelsea a obţinut-o pe terenul lui Liverpool în Premier League, scor 2-0, cu două etape înainte de finalul campionatului.

Deşi a jucat doar cu rezervele, Chelsea a reuşit s-o învingă pe Liverpool cu scorul de 2-0, chiar pe "Anfield Road". Succesul atât de preţios obţinut de echipa sa l-a determinat pe Jose Mourinho să se bucure ca un copil, împreună cu fanii lui Chelsea. Tehnicianul a sprintat spre colţul terenului, unde se afla galeria londoneză şi a ţipat cât l-au ţinut plămânii, în timp ce se bătea cu palma pe piept.

Cel mai probabil, Mourinho a dorit prin acest gest să-şi arate încă o dată devotamentul faţă de Chelsea, echipă la care a mai antrenat în trecut, înainte de a pregăti pe Inter Milano şi Real Madrid.

Chelsea a bătut cu 2-0 pe Liverpool, în antepenultima etapă din Premier League. Victoria londonezilor pe "Anfield" a relansat campionatul Angliei. În acest moment, clasamentul e condus de Liverpool (80 de puncte), pe locul secund se află Chelsea (78 p), iar pe trei este Manchester City (77 p), cu un meci mai puţin disputat. Dacă toate echipele vor câştiga partidele care au mai rămas de jucat, Liverpool şi City vor termina campionatul la egalitate de puncte, dar câştig de cauză va avea City, deoarece are golaveraj mai bun.

VIDEO cu euforia lui Jose Mourinho

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite