VIDEO Incident grav la meciul Osasuna – Betis. Un gard de protecţie s-a prăbuşit peste fani, 25 de persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oriol, marcatorul golului, şocat de evenimentele care au urmat. FOTO: Marca
Oriol, marcatorul golului, şocat de evenimentele care au urmat. FOTO: Marca

În jur de 25 de persoane, potrivit primelor informaţii din presa spaniolă, au fost rănite duminică, în timpul partidei Osasuna – Betis, din ultima etapă a campionatului spaniol.

Partida s-a întrerupt în minutul 12, după ce un gard de protecţie s-a prăbuşit peste mai mulţi fani, care se bucurau în urma golului marcat de Oriol, un jucător al Osasunei. 

Meciul era foarte important pentru gazde, aflate în lupta pentru evitarea retrogradării. După ce Oriol a marcat, suporterii Osasunei au fugit spre marginea tribunei, la o peluză, forţând gardul de protecţie, care a cedat. 

Imediat, meciul a fost întrerupt, iar jucătorii celor două echipe, medicii, dar şi suporterii, au acordat îngrijiri medicale răniţilor, care au fost apoi transportaţi la spital. 

În urma incidentului, 25 de persoane au suferit diverse traumatisme şi contuzii. 

Partida a fost suspendată timp de 35 de minute, apoi s-a reluat. Din acest motiv, repriza a doua a celorlalte meciuri din ultima etapă din Spania, în care erau implicate alte echipe care luptau pentru evitarea retrogradării, a fost reluată cu întârziere. 

Osasuna a câştigat până la urmă cu 2-1 meciul cu Betis, dar nu i-a fost de ajuns, pentru că jocul rezultatelor au trimis-o în liga secundă, alături de Valladolid. Betis era retrogradată de mai multe etape. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite