VIDEO Hitler pe stadion! Prima galerie din lume care a făcut o coregrafie folosind chipul liderului nazist şi genocidul orchestrat de acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O coregrafie uriaşă avându-l în prim-plan pe Hitler şi ororile comise de comanda acestuia în cel de-al doilea Război Mondial a şocat lumea fotbalului.

Imaginea a fost surprinsă în timpul unei partide jucate de gruparea Al-Hilal Omdurman, din Sudan, şi a fost catalogată de organizaţia FARE (Fotbalul împotriva rasismului) drept o "premieră înfiorătoare".

În centrul tribunei a fost ridicat portretul liderului nazist Adolf Hitler, chipul său fiind încadrat de două bannere pe care putea fi citit cuvântul "Genocid". Ultraşii clubului, autointitulaţi "Leii albaştri" sunt cei care s-ar afla în spatele coregrafiei.

"Fare investighează un eveniment şocant de la un meci de campionat din Sudan, din acest weekend. Suporterii lui Al-Hilal Omdurman au afişat un banner cu un portretul lui Hitler şi cuvintele "holocaust". O premieră înfiorătoare pentru fotbalul din Africa subsahariană", a anunţat FARE.

Al-Hilal Omdurman este cel mai mare club din Sudan, cu 22 de titluri de campioană în palmares.

Un mare campion rus în desfinţează pe Vladimir Putin: „Rusia lui Putin este, în mod evident, cea mai mare şi mai teribilă ameninţare cu care lumea se confruntă azi“

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite