VIDEO FOTO Cum se fac banii, când nu ai performanţe! Imagini necenzurate cu una dintre vedetele tenisului care a renunţat inclusiv la sutien

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atunci când performanţele sportive nu mai aduc satisfacţii financiare, există şi altă modalitate prin care se pot câştiga bani.

Ultima venită în rândul divelor tenisului este americanca Sloane Stephens. Câştigătoarea ediţiei trecute a US Open tocmai a apărut în Sport Illustrated Swimsuit, unde a realizat un pictorial de excepţie. Apariţia ei vine într-un moment în care americanca de 24 de ani  trece printr-o criză profundă. 

Din septembrie 2017, de când a învins la New York, Sloane nu a mai câştigat niciun meci. Absolut niciun meciun meci, bifând la reuşite doar trei seturi adjudecate în acest interval de mai bine de cinci luni. 

Şi totuşi, în ciuda lipsei de rezultate, Sloane a obţinut două contracte avantajoase în această perioadă. A semnat cu Nike, colosul american de pe piaţa echipamentului, şi a pozat în Sport Illustrated, unde a realizat o serie de fotografii inclusiv fără sutien. Aceste două contracte i-au adus mult mai mulţi bani decât a luat din tenis. Reţeta nu este nouă peste Ocean şi a fost brevetată cu ani în urmă de rusoaica Ana Kournikova. O jucătoare mediocră de tenis, care n-a câştigat nici măcar un turneu WTA în toată cariera ei şi n-a ajuns nici măcar în semifinale la un Grand Slam. 

Kournikova a revoluţionat piaţa prin apariţii incendiare, ceea ce face face acum şi Sloane Stephens. Şi nu numai ea, ci şi Eugenie Bouchard, o altă jucătoare care a avut oarecare tangenţe cu performanţa, dar care a câştigat mult mai mult în afara terenului din contracte extra-sportive.

image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite