VIDEO Un fotbalist i-a dat un pumn arbitrului şi a fost arestat imediat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spiritele au degenerat în finalul partidei
Spiritele au degenerat în finalul partidei

Scandal de proporţii în Urguay, unde la meciul Nacional - Penarol, ambele echipe din Montevideo, jucătorii s-au luat la harţă cu arbitrul.

Oaspeţii au câştigat cu 1-0, iar eşecul favoriţilor i-a scos din minţi pe suporterii lui Nacional. În afara stadionului aceştia au pornit adevărate lupte de stradă cu forţele de ordine, în timp ce în interiorul arenei, fotbaliştii lui Nacional l-au înconjurat pe arbitru pentru a-i cere socoteală. Poliţiştii care asigurau ordinea pe stadion au intervenit imediat în încercarea de a potoli spiritele şi de a proteja brigada de arbitrii, însă portarul gazdelor şi-a permit cumpătul şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe central.

Incidentul a fost surprins pe transmisiunea TV, iar Jorge Bava, goalkeeper-ul lui Nacional, şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei. A fost eliberat a doua zi după ce şi-a cerut scuze public pentru momentul de rătăcire. Acuzaţiile de violenţă şi ultraj nu i-au fost ridicate, cazul fiind în continuare cercetat, aşa că Bava nu poate părăsi ţara fără acordul autorităţilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite