VIDEO FCSB - CSMS Iaşi 1-1: picătură chinezească pe bani mulţi! Echipa lui Dică, încă 90 de minute de chin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harlem Gnohere
Harlem Gnohere

Gigi Becali ia tot, dar în campionat echipa n-a obţinut nicio victorie la mai mult de un gol diferenţă. Miercuri, bucureştenii au mai irosit două puncte acasă.

FCSB îşi continuă politica de a achiziţionata tot ce e mai bun în Liga I, însă, deocamdată, roadele acestor mutări nu se văd şi în rezultatele din Liga I.

Cătălin Golofca de la FC Botoşsani, Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar de la Viitorul. Iată ultimele trei achiziţii prin care bucureştenii au luat, practic, vedetele rivalilor din campionat. Contra Iaşiului, primul a şi fost titularizat, însă FCSB a continuat să se chinuiască şi cu Golofca în echipă.

Trupa pregătită de Flavius Stoican, cu un gol marcat în precedentele patru etape şi acela, de fapt, un autogol, a deschis scorul pe „Arena Naţională“ prin Platini (9). A urmat, aşa cum era firesc, o dominare a gazdelor, însă una oarecum sterilă. La pauză, CSMS Iaşi a condus cu 1-0.

Dică a făcut două schimbări la reluare, introducându-i pe Teixeira şi pe Gnohere, renunţând la Pintilii şi Tănase. Totuşi, egalarea a venit datorită hazardului: o centrare banală a lui Momcilovici l-a lovit pe un adversar aflat în careul propriu în mână, iar centralul Iulian Călin a arătat punctul cu var. Gnohere a punctat pentru 1-1 de la 11 metri cu o execuţie frumoasă (56).

Dominarea FCSB-ului a continuat, însă fără a rezulta vreun asediu la poarta Iaşiului. Daniel Benzar, fratele nou-venitului Romario Benzar, a fost aproape de 2-1 (80), dar portarul ieşenilor a intervenit salvator. Oaspeţii au fost aproape de victorie, atunci când Danu Spătaru a scăpat singur cu Florin Niţă, dar portarul FCSB-ului s-a opus şutului (86), această fiind şi cea mai mare ocazie a reprizei!

S-a terminat 1-1, iar roş-albaştrii au irosit alte două puncte acasă, după remiza cu CS U Craiova, scor 1-1, tot pe „Arena Naţională“. După cinci runde, FCSB e pe 2 cu 11 puncte, lider fiind FC Botoşani cu 13 puncte. Bucureştenii pot fi depăşiţi însă în clasament, în funcţie de rezultatul partidei CFR Cluj - Dinamo (joi, ora 21.00, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV). Ardelenii au acum zece puncte, iar roş-albii nouă puncte.

CSMS Iaşi e pe 10 din 14 cu cinci puncte.

Inadmisibil rezultat! Dacă jucăm aşa, adio campionat! Toată echipa m-a dezamăgit. Gigi Becali finanţator FCSB

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite