VIDEO FC Barcelona - Bayern Munchen 3-0, în semifinalele Ligii Campionilor. Mulţi fotbalişti buni, un singur geniu: Lionel Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suarez, Neymar şi Messi, tripleta letală a Barcelonei
Suarez, Neymar şi Messi, tripleta letală a Barcelonei

FC Barcelona a trecut cu 3-0 de Bayern Munchen, cu două goluri marcate de Lionel Messi în interval de trei minute, 77 şi 80, plus o reuşită a lui Neymar în prelungirile meciului.

Mult aşteptata confruntare dintre FC Barcelona şi fostul său antrenor, Josep Guardiola, a fost tranşată de cel mai bun fotbalist al planetei, Lionel Messi. Superstarul argentinian a punctat de două ori înspre finalul partidei, când meciul dintre Barcelona şi Bayern Munchen părea "îngheţat".

A fost mai întâi un şut la colţul scurt, de la marginea careului, după o fază "prelucrată" de Dani Alves (minutul 77).  Apoi, Messi l-a pus în fund pe Jerome Boateng din fentă şi a trimis o scăriţă minunată peste Neuer (80). Iar Neymar a clarificat soarta calificării cu un gol marcat pe contraatac în minutele de prelungire ale partidei (90+4).

3-0 pentru FC Barcelona, care ia prima opţiune pentru calificarea în finala de la Berlin în dauna unui echipe, Bayern Munchen, ce a părut că aleargă în gol fără vedetele Ribery şi Robben.

A fost o singură ocazie clară a germanilor, cea a lui Lewandowski din minutul 18, când atacantul polonez a tras pe lângă din faţa porţii. Până atunci, Suarez scăpase singur cu Neuer (minutul 12), dar şutul său a fost respins cu piciorul de portar. Şi până la bijuteriile lui Messi, tot Barcelona a ratat alte două ocazii bune, prin brazilianul Neymar. 

VIDEO Golurile meciului FC Barcelona - Bayern Munchen 3-0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite