VIDEO Dinamo dă lovitura pe terenul Viitorului cu un gol marcat pe final

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Viitorul a suferit a doua înfrângere cnsecutivă în campionat, echipa antrenată de Gică Hagi fiind bătută pe teren propriu de Dinamo.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 82 de tânărul Valentin Costache, folosit de Cosmin Contra pe toată durata partidei. Costache a scăpat singur cu portarul Buzbuchi şi a marcat plasat, la colţul scurt.

Tot Costache ratase o ocazie uriaşă în minutul 2. Cu poarta goală,  el a tras în bară după o eroare a portarului Tordai. Şi Viitorul a avut o oportunitate uriaşă de a marca în finalul primei reprize, prin Ţucudean. Din faţa porţii, el a pus latul, dar mingea a trecut pe lângă.

"Trebuia să câştigăm. Am avut multe ocazii, am jucat bine până în minutul 60. Schimbările nu au adus niciun plus şi am primit gol pe o greşeală colectivă. Când pierzi de maniera asta nu ai cum să nu fii supărat. Trebuia să avem cel puţin 2-0 la pauză. Jucătorii care au intrat au fost nepregătiţi pentru ritmul meciului", a spus Hagi la Digisport.

FC Viitorul: Tordai (Buzbuchi '56) - Dumitraş, Hodorogea, M. Constantin, Boli - Lopez, Mladen, Dumitrescu (Fl. Coman '63) - Vînă, Ţucudean, Eric (Herea '63). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Dinamo Bucureşti: Penedo – Dudea (Romera '79), Nedelcearu (Katsikas '46), Marici, St. Filip - Busuladzici, Anton - Costache, Bumba, Albin (Nemec '60) - Rivaldinho. Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonaşe galbene: Dumitraş '65, Mladen '68, M. Constantin '72, Ţucudean '84 / St. Filip '31, Anton '39, Costache '82.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Valentin Avram, Sebastian Gheorghe (asistenţi) - Iulian Dima (rezervă).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite