VIDEO Dialog dur între Simona Halep şi antrenorul ei. "Asta vrei să fac? Mişto!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a câştigat turneul de la Indian Wells, după o finală dramatică, împotriva sîrboaicei Jelena Jankovici, pe care a învins-o în trei seturi.

Partida a avut multe momente tensionate, iar Halep adat de câteva ori cu racheta de pământ. Mai mult, ea a avut şi un schimb de replici halucinant cu antrenorul ei, Victor Ioniţă.  Acesta a coborât din tribună pentru a-i da câteva sfaturi constantencei.

"Este doar un joc de poziţionare, nu mai e nici dreapta, de rever... E vorba de cine stă mai aproape de linie şi să dicteze punctul. Asta vreau să faci, să stai cu picioarele pe linie", i-a spus Ioniţă.

"Asta vrei tu sa fac eu? Misto!", a replicat sportiva noastra.

Apoi a continuat: "Şi eu vreau să mă încurajaţi mai tare, să ţipaţi acolo, că ăştia ţipă de sunt doar ei pe stadion. E greu, dar, mă rog, e OK. E în regulă!".

"Mingea aia care îţi vine lob... Fă un pas înapoi, dacă vezi că nu o simţi... Ori o iei mai repede puţin, ori las-o să se ridice, să dai direcţie. Nu te mai baga în ea aşa. Daca te bagi, o iei când e foarte sus, OK? Şi hai... picioare, picioare şi crede!", a încheiat Ioniţă.

 Vezi aici dialogul încins dintre Simona Halep şi antrenorul ei

E a doua oară când Halep îşi ia "tare"  antrenorul la Indian Wells. Vezi aici primul dialog încins dintre cei doi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite