VIDEO Devoratoarea de coechipiere! Coordonatoarea de joc a Danemarcei, adversara de azi a României, s-a iubit cu mai multe colege şi acum e cu o suedeză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kristina Kristiansen
Kristina Kristiansen

Naţionala de handbal a României va juca azi, de la ora 19.30, meciul decisiv de calificare în semifinalele Campionatului European, contra Danemarcei.

România şi Danemarca au câte şase puncte, astfel că meciul direct este cel care va decide formaţia care merge mai departe.

Tricolorele vor avea azi în faţă una dintre cele mai importante formaţii din handbalul mondial, care o are în componenţă şi pe Kristina Kristiansen, una dintre sportivele de marcă ale comunităţii LGBT.

Ea a avut relaţii cu Helene Bruhn Sørensen, cu Mette Gravholt, şi cu portăriţa Sandra Toft, pe care le-a părăsit la un moment dat. 

Acum, Kristiansen este cu jucătoarea suedeză Nathalie Hagman, care anul acesta s-a transferat de la Holstebro la Falster pentru a fi alături de iubita sa.

Kristiansen este cea mai experimentată jucătoare din lotul Danemarcei. Ea are 27 de ani şi a jucat de 142 de ori  şi a marcat 374 de goluri pentru Danemarca. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite