VIDEO Decizie importantă luată de Nike în privinţa Simonei Halep! Americanii nu au mai făcut niciodată aşa ceva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep importiva lui Radwanska la Miami

Simona Halep este unul dintre sportivii de top din portofoliul Nike, chiar dacă nu este plătită la nivelul altor vedete mondiale.

Halep pare să câştige totuşi teren în relaţia cu Nike, care îi oferă anual 1,7 milioane de dolari, o sumă mică în comparaţie cu ce primesc Rafael Nadal ori Maria Şarapova.

Americanii îi acordă totuşi o atenţie deosebită, demonstrată prin faptul că au venit în România pentru a filma ultima reclamă în care apare jucătoarea noastră.

Simona a fost filmată la Constanţa, oraşul ei natal, acolo unde cei de la Nike au bifat o premieră, aceasta fiind prima reclamă a concernului american realizată la malul mării.

,,Constanţa este oraşul meu natal. Un oraş mic, în care oriunde te duci întâlneşti pe cineva cunoscut, aşa că pentru mine acolo este o atmosferă familiară. Am crescut alături de vecinii mei, ne jucam, fotbal, tenis, improvizam un teren cu fileul din sfoară. Când eram mică mă plimbam mult cu părinţii prin oraş. Şi acum îmi place să mă plimb, am amintiri frumoase. Pentru mine acesta este cel mai frumos loc în care am locuit", mărturiseşte Halep în reclamă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite