VIDEO Dan Petrescu a scăpat printre degete o victorie de răsunet cu Zenit St. Petersburg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După şase etape, Dinamo Moscova a adunat 9 puncte în Rusia
După şase etape, Dinamo Moscova a adunat 9 puncte în Rusia

Dan Petrescu se poate considera un antrenor ghinionist. Dinamo Moscova a scăpat printre degete victoria cu Zenit St. Petersburg în etapa a 5-a din Rusia, fiind egalată în ultimele minute de joc.

Dinamo Moscova a fost la un pas să obţintă o victorie importantă în campionatul Rusiei contra lui Zenit St. Petersburg, dar a fost egalată la ultima fază de atac a oaspeţilor şi a pierdut două puncte preţioase în economia clasamentului.

Ungurul Dzsudzsak a fost asul din mâneca lui Dan Petrescu, marcând în minutul 64 golul prin care Dinamo Moscova a preluat conducerea. Ghinionul a făcut ca în minutul 93, când moscoviţii se vedea cu trei puncte în buzunar, rusul Kerzhakov să aducă egalarea pentru Zenit Sankt Petersburg, profitând de o greşeală în lanţ a fundaşilor lui Petrescu.

Tehnicianul român a fost dezamăgit că echipa sa nu a câştigat partida, deşi a condus până aproape de final. "E păcat că n-am câştigat, pentru că Dinamo a jucat mult mai bine. Au avut o singură acţiune periculoasă de poartă şi ne-au dat gol. Din păcate, echipa care joacă mai bine, nu câştigă întodeauna în fotbal."

După această remiză, Dinamo Moscova a adunat nouă puncte din şase meciuri, fiind pe 6 în clasament, în timp ce Zenit are 11 puncte, clasându-se pe locul 3. 

Golul lui Dinamo Moscova:

Golul lui Zenit St. Petersburg:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite