VIDEO Cea mai amuzantă gafă a unui portar: ce s-a întâmplat în meciul Gladbach – Mainz a devenit viral pe net

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De obicei, erorile uriaşe sunt comise de goalkeeperi din zona Golfului Persic. Acum, un meci din Bundesliga din weekend a furnizat un moment haios.

Robin Zentner (23 de ani), portarul echipei Mainz, a devenit celebru peste noapte, ajungând în prim-planul ştirilor sportive.

În timpul meciului disputat în deplasare, cu Gladbach (1-1), Zentner a fost la un pas de a-şi „îngropa“ echipa. Goalkeeper-ul a primit o simplă pasă înapoi de la un coechipier, a pus un stop pe minge, după care, fără să-şi dea seama, a scăpat-o de sub control. Deşi mingea se rostogolea spre poartă, Zentner a încercat să o degajeze, crezând că o are, în continuare, sub control! Abia după ce a fost atacat de un adversar, portarul şi-a dat seama de ce se întâmplă.

VEZI AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT

„Mingea mi-a fost pasată cu un pic de efect. Am văzut ceva alb cu coada ochiului şi am crezut că e mingea, dar, de fapt, era punctul cu var, iar mingea era în altă parte. Am încercat să paseze mingea, dar atunci mi-am dat seama că nu mai era acolo“, a povestit Zentner după meci.

Spre norocul său, el a reuşit să se redreseze şi să împiedice marcarea unui gol. Imediat după fază, colegii l-au încurajat pe Zentner pentru ca acesta să nu fie demoralizat. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite