VIDEO Cavani a "demolat" AS Roma. Hatt-trick pentru atacantul uruguayan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edison Cavani e de neoprit în campionatul italian
Edison Cavani e de neoprit în campionatul italian

Ultimul meci al primei etape din 2013, disputate în Italia, a fost cel dintre Napoli şi AS Roma, încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-1.

Eroul partidei a fost atacantul Edison Cavani, care a înscris şi pentru naţionala Uruguayului la Bucureşti, în amicalul de anul trecut, încheiat cu scorul de 1-1. Aseară, Cavanai a făcut ce a vrut cu apărarea romanilor şi a reuşit al doilea său hatt-trick din acest sezon. Cavani a punctat în minutele 4, 48 şi 70, toate golurile venind după pase ale macedoneanului Pandev. Roma, la care Lobonţ a fost rezervă, a redus din handicap din Osvaldo, în minutul 73, însă scorul final afost stabilit de Maggio, în ultimul minut de joc. Cu cele trei goluri în poarta Romei, Cavani a urcat pe primul loc în clasamentul golgeterilor din Italia, cu 16 reuşite în 19 partide, iar echipa sa, Napoli, e pe locul 3 în Serie A. Deşi învinsă la scor Roma a rămas pe 6 în clasament. 

Singurul român care a jucat în weekend în Serie A este Adrian Stoian, de la Chievo, titular 84 de minute în partida Chievo - Atalanta 1-0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite