VIDEO Bătaie ca-n filme la un meci în Brazilia. Jucătorii celor două echipe şi-au împărţit pumni şi picioare, iar arbitrul a acordat zece cartonaşe roşii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul dintre Vitoria şi Bahia a adus pe terenul de fotbal scene mai mult decât reprobabile, care n-ar avea ce să caute la o competiţie sportivă.

În minutul 50, Bahia a egalat din penalty şi la 1-1 s-a declanşat nebunia. Portarul gazdelor i-a reproşat lui Vinicius, autorul golului, că s-a bucurat ostentativ, iar de acolo lucrurile au degenerat şi a început o bătaie generală.

Au fost eliminaţi, în prima serie, patru jucători de la Bahia, dar doi erau de pe banca de rezerve, şi încă doi fotbalişti de la Vitoria. La un minut distanţă, o nouă serie de eliminări. Arbitrul a trimits la cabine câte un jucător din fiecare tabără.

Când totul părea că se calmase şi că meciul urma să se termine normal, fotbaliştii de la Vitoria o comit cu 10 minute înainte de final. Uilian şi Bruno văd roşu direct, iar arbitrul închide partida. Gazdele rămân în doar şase jucători de câmp şi, conform regulamentului, vor pierde partida cu 0-3.    

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite