VIDEO Ce a avut de spus Simona Halep după umilinţa din finala de la Cincinnati

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a pierdut cu 6-1, 6-0 meciul cu Garbine Muguruza din finala turneului de la Cincinnati şi se menţine momentan pe locul doi WTA.

Simona Halep a făcut una dintre cele mai slabe partide ale ei din ultimii ani în finala turneulu ide la Cincinnati, reuşind să câştige un singur joc. 

„În primul rând, vreau să le mulţumesc tuturor celor care au venit, a fost o săptămână grozavă pentru mine, chiar dacă azi am jucat atât de slab, iar Muguruza a jucat atît de bine. Îmi pare rău pentru acest meci, dar  voi reveni la anul şi voi încerca să joc mai bine. Mulţumesc echipei mele, familie, tuturor.

Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut duminică finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, fiind învinsă, cu scorul de 6-1, 6-0, de spaniola Garbine Muguruza, locul 6 WTA. În acelaşi timp, Halep a ratat ocazia de a urca în premieră pe locul 1 WTA. Între ea şi Karolina Pliskova, actualul lider mondial, sunt doar cinci puncte. Românca va fi cap de serie numărul 2 la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

   

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite