VIDEO Şahtior Doneţk - Dnepr: 0-0. Mircea Lucescu: „N-am luat punctele pe care le-am fi meritat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şahtior Doneţk a obţinut doar un egal în meciul cu Dnepr Dnepropetrovsk (0-0), disputat duminică, pe terenul considerat propriu, în etapa a XI-a.

Echipa antrenată de Mircea Lucescu a pierdut puncte importante în misiunea de a se apropia de conducerea clasamentului.
„Un meci intens, un meci fizic. Genul acesta de meci nu-mi place. Spectaculozitatea lui a venit din confruntarea fizică, dar au fost prea multe faulturi. Din păcate, n-am luat punctele pe care le-am fi meritat“, a declarat Mircea Lucescu la finalul partidei, citat de digisport.ro.

Şahtior Doneţk ocupă locul al treilea în primul eşalon ucrainean, cu şapte victorii, o remiză şi trei înfrângeri, la cinci puncte distanţă de liderul clasamentului, iar etapa următoare va întâlni Karpaty Lviv, în deplasare. De cealaltă parte, Dnepr Dnepropetrovsk se află pe a doua poziţie, la un singur punct de primul loc, având un bilanţ de opt meciuri câştigate, două egaluri şi o singură partidă pierdută, iar viitorul adversar este Hoverla Uzhhorod, pe teren propriu. Echipa cu cele mai multe puncte în clasamentul ucrainean este Dinamo Kiev, adversara Stelei din grupele Europa League.

Mircea Lucescu regretă că nu a devenit selecţionerul României: „Am vrut să vin gratis la naţională!“

Mircea Lucescu se tratează în Europa: poate primi o veste bună după toate necazurile pe care le-a avut în Ucraina

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite