Victorii dramatice pentru românce la Indian Wells: două jucătoare au ajuns în optimi la capătul unor jocuri palpitante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu
Monica Niculescu

19.390 de dolari şi 120 de puncte WTA a fost răsplata româncelor care au tranşat două întâlniri care, la un moment dat, păreau pierdute.

Simona Halep şi Monica Niculescu vor juca, diseară, în turul II la Indian Wells, competiţie care a ajuns deja la optimi, la dublu.

Iar pe lângă faptul că şi-a câştigat primul meci, la simplu, Monica Niculescu e în continuare în cursă pentru trofeu şi la dublu. Joi, ea şi Alexandra Panova (Rusia) au trecut de cuplul Timea Babos (Ungaria) / Kristina Mladenovic (Franţa), scor 3-6, 7-6, 11-9, după o oră şi 46 de minute. În super tie-break, perechea Niculescu – Panova a salvat trei mingi de meci la scorul de 9-6.

În optimile de la Indian Wells, la dublu, Niculescu şi Panova vor înfrunta perechea Lisa Raymond (SUA) / Samantha Stosur (Australia).

România mai are o reprezentantă, la dublu, în optimile turneului californian, după ce cuplul Raluca Olaru – Olga Savciuk (Ucraina) a trecut de Bethanie Mattek-Sands (SUA) / Lucie Safarova (Cehia), câştigând cu 3-6, 7-5, 11-9. În super tie-break, Olaru şi Savciuk au salvat trei mingi de meci!

Ele vor înfrunta cuplul Caroline Garcia (Franţa) / Katarina Srebotnik (Slovenia) în optimi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite