Victor Hănescu reacţionează după acuzele lui Ciprian Porumb: „Nu voi continua să răspund atacurilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi mai este o zi până la debutul confruntării din Cupa Davis cu Danemarca, scandalul din sânul echipei de tenis a României continuă.

După ce căpitanul nejucător al României, Ciprian Porumb, a publicat sms-urile primite de la Victor Hănescu prin care cel din urmă îşi negocia revenirea în echipa de Cupa Davis pe bani mulţi, tenismenul nu i-a rămas dator lui Porumb.

„Domnul Porumb continuă să scoată din context informaţii şi cifre, folosindu-le împotriva mea. Domnia sa a omis tocmai informaţiile care făceau lumină în chestiunea convocării mele la naţională. Mă aşteptam, aşa cum ar fi fost normal, ca Federaţia Română de Tenis să fie un mediator în această situaţie şi să dea măsura decenţei, cea care caracterizează sportul alb. Din respect pentru tenis şi pentru ceea ce ar trebui să reprezinte un antrenor, decenţă, sportivitate, sprijin şi inspiraţie pentru jucători, nu o să continui să răspund acestor atacuri”, a spus Hănescu.

Joi de la ora 13 va avea loc tragerea la sorţi a meciurilor cu Danemarca, urmând ca în următoarele trei zile să se desfăşoare cele cinci partide de Cupă Davis.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite