Veşti bune pentru Marica. “Ar putea începe ca titular”!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marica s.a refăcut după operaţia la menisc
Marica s.a refăcut după operaţia la menisc

Operat în ianuarie la menisc, motiv pentru care a şi ratat partidele României cu Ungaria şi Olanda, din preliminariile CM 2014, Ciprian Marica nu mai are probleme medicale.

Atacantul român i-a lipsit mult şi echipei de club, mai ales că Schalke are probleme mari în departamentul ofensiv, de unde lipseşte titularul postului de atacant central, Klaas-Jan Huntelaar. 

Vârful olandez este şi el accidentat (ruptură de ligamente), iar ultima perioadă, în condiţiile absenţelor lui Huntelaar şi Marica (cei doi au privit împreună, din tribunele arenei “Amsterdam ArenA” partida Olanda-România), Schalke n-a dat randament în avanposturi. 

Problemele par însă încheiate pentru internaţionalul român al “minerilor”. Cum variantele Teemu Pukki şi Chinedu Obasi n-au impresionat, antrenorul Jens Keller îşi pune acum speranţele în revenirea lui Marica. 

"Marica este surprinzător de bine refăcut după accidentare. Ar putea începe ca titular meciul cu Hoffenheim ", a declarat antrenorul Jens Keller, în presa germană.  

Partida Schalke-Hoffenheim se dispută sâmbătă, de la ora 16.30, pe “Veltins-Arena”. După 26 de etape, „minerii” sunt pe locul 5, cu 39 de puncte, 30 mai puţin decât liderul Bayern Munchen! 

În acest sezon de Bundesliga, Ciprian Marica (27 de ani) n-a evoluat decât în nouă partide (436 de minute), fiind titular doar în patru meciuri. A marcat două goluri. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite