Verdictul lui Mourinho: ce naţionale au şanse la titlul mondial dintre cele rămase în competiţie. Câte echipe a nimerit dintre cele care au trecut de grupe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul portughez a continuat seria analizelor sale şi a explicat de ce granzii câştigă şi atunci când prind o zi mai slabă.

Înainte de Cupa Mondială, Jose Mourinho a pronosticat ce echipe vor trece de faza grupelor în Brazilia. El a nimerit zece din cele 16 formaţii care s-au calificat în optimi, în condiţiile în care a refuzat să ghicească ce se va întâmpla în grupa D, pentru a nu-şi supăra prietenii din Anglia şi din Italia.

Acum, „The Special One“ a nominalizat naţionalele care pot câştiga Cupa Mondială.

Ce a spus?

„Brazilia, Argentina, Germania şi Olanda sunt favoritele mele la titlul mondial. Confruntări între Brazilia, Argentina, Germania şi Olanda în semifinale vor fi perfect normale. De aceea, aş vrea să vedem şi o surpriză. Aş vrea ca un outsider să ajungă în careul de aşi. Aş vrea ca o echipă care are şansa a doua să treacă de o favorită“, a spus tehnicianul celor de la Chelsea pentru Eurosport.

El a explicat de ce formaţii, precum Germania şi Argentina, înving mai mereu, chiar şi atunci când nu strălucesc. „În mod normal, echipele care au jucători care evoluează la cel mai înalt nivel se descurcă mai bine sub presiune. De aceea, Germania merge mereu bine, iar Argentina şi Brazilia ajung, în mod regulat, în semifinale sau chiar în finale. Succesul acestor naţionale se datorează talentul jucătorilor pe care îi au în lot“, a încheiat Mourinho.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite