Valentin Sinescu despre înfrângerea cu Dinamo: „Am jucat prudent când trebuia să riscăm“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a încheiat etapa XXIV cu o victorie în faţa Astrei Giurgiu (1-0) graţie golului înscris de Marius Alexe şi s-a apropiat la două puncte de podiumul Ligii I.

Valentin Sinescu, tehnicianul Astrei Giurgiu a motivat înfrângerea echipei sale în Ştefan cel mare prin jocul prudent al fotbaliştilor: „O victorie meritată pentru Dinamo. Am căutat să blochez de la început atuul formaţiei adverse şi anume axa Munteanu-Boubacar-Dănciulescu. 

După minutul 55 ştiam că pregătirea fizică a dinamoviştilor nu le va mai permite să evolueze la fel şi s-a mai echilibrat jocul, dar totuşi nu ştiu dacă un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil. M-am temut de situaţia din Ghencea şi am zis că oamenii deştepţi învaţă din experienţe, dar nu s-a întâmplat asta. 

Poate ar fi fost mai bine să ne asumăm mai multe riscuri, noi am jucat prudent. Dacă randamentul unor fotbalişti era cel obişnuit, poate că azi dădeam o replică mai bună. Probabil că în următoarele patru etape situaţia de la vârful clasamentului se va clarifica“, a declarat antrenorul giurgiuvenilor la finalul meciului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite