Ungaria - România, vineri, ora 21.45: tricolorii s-au antrenat pe Groupama Arena, Iordănescu s-a luat de Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Hagi i-a cerut lui Iordănescu să joace ofensiv cu Ungaria, selecţionerul i-a replicat tăios. Partida dintre Ungaria şi România are loc vineri, de la ora 21.45, în direct pe TVR 1.

Tricolorii s-au antrenat pe Groupama Arena, din bufapesta, iar Anghel Iordănescu a susţinut o conferinţă de presă. 

Într-un interviu acordat Dolce Sport, Gheorghe Hagi i-a cerut lui Anghel Iordănescu să folosească o formulă ofensivă la meciul cu Ungaria, cu Budescu şi Sânmărtean în teren.
Iordănescu i-a răspuns:  "Îi respect punctul de vedere, dar una este să fii antrenor la Viitorul şi alta este să fii la naţionala. Una este să fi implicat zi de zi la echipa de club şi alta e să fi implicat la naţională, unde ai jucătorii maxim trei, patru zile înaintea meciului".
Referitor la meciul cu Ungaria de vineri, Iordănescu a spus: "Trecem printr-un moment favorabil, iar acest meci este extrem de important pentru echipa noastră. Va fi un meci foarte dificil, Ungaria va face tot ce îi stă în putinţă să câştige. Dar şi noi la fel. Nu ştiu în ce măsură este un avantaj schimbarea de antrenor de la naţionala Ungariei. Rămâne de văzut”.

Echipele probabile de vineri

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite