Ungaria - România. Piţurcă: „Problemele lui Latovlevici sunt Ştefan Radu şi Raţ“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Victor Piţurcă, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Victor Piţurcă a susţinut în cursul zilei de luni prima conferinţă de presă de când a dezvăluit lotul alături de care va face deplasarea în Ungaria şi Olanda, adversarele României din Grupa D de calificare la Campionatul Mondial din 2014.

„Trebuie să ne adaptăm situaţiei şi să câştigăm, fiindcă ăsta este scopul nostru. Asta îmi doresc şi ne dorim cu toţii. Şansele sunt egale, datorită faptului că nu sunt suporteri în tribună. Dacă erau, aş fi dat un avantaj gazdelor. Eu cred că forţele sunt egale, ungurii dispun de o forţă mare, noi suntem mai tehnici, vom vedea ce se va întâmpla pe teren. 

„Steliştii trec printr-o perioadă obositoare“

Jucătorii mă vor auzi ce le voi spune de pe bancă şi asta poate fi un mic avantaj, dar de el dispun şi fotbaliştii unguri. Lotul este cel ştiut, cred că exceptând 3-4 jucători care nu se regăsesc din diferite motive, este lotul cel mai valoros. Sper ca fotbaliştii să-şi încarce bateriile, fiindcă cei de la Steaua sunt într-o perioadă mai obositoare. 

Jocul cel mai important este cel cu Ungaria, după vom vorbi şi despre cel cu Olanda. Mă interesează Ungaria, este o luptă pentru locul secund, echipa care câştigă ia o opţiune serioasă pentru ocuparea locului doi. Avem un mic avantaj, pentru că am câştigat în Turcia şi mai există şi revanşa meciului retur cu Ungaria. 

„Problemele lui Latovleivic: Ştefan Radu şi Raţ“

Când e un meci de asemenea importanţă, concentrarea este mare şi treci peste momentele dificile. Jucătorii sunt motivaţi, mai au nevoie de motivare, trebuie să o facă şi singuri, o voi face şi eu. Ungurii sunt extrem de periculoşi, faptul că au fost conduşi de turci cu 1-0, au revenit şi au câştigat cu 3-1 spune foarte mult despre forţa jocului. Ei practică un fotbal de uzură, se apără şi sunt extrem de periculoşi când intră în posesia mingii. M-am gândit foarte mult la Latovlevici şi echipa naţională, singura problemă e că pe postul lui sunt Ştefan Radu şi Răzvan Raţ“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite