Ungaria - România, ora 21.45, ultimele veşti din tabăra maghiară: "Să nu uităm că e un meci de fotbal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională de fotbal a Ungariei se antrenează pe călduri asemănătoare celor din România şi îşi face planuri să ia şase puncte din următoarele două meciuri.

Pe călduri de aproape 35 de grade, naţionala maghiară se antrenează la cantonamentul de la Global Park Hotel. Selecţionerul german Bernd Storck a declarat: "Sunt conştient de rivalitatea existentă între Ungaria şi România, dar să nu uităm că vorbim despre un meci de fotbal. Vom face tot posibil să câştigăm, dar să nu uităm că România are jucători tehnici şi rapizi, nu ocupă degeaba locul 1 în grupă". 

Mijlocaşul Lovrencsis, de la Lech Poznan, a declarat că Ungaria va lupta pentru a scoate 6 puncte din meciurile cu România şi Feroe, precizând că adevărata încercare va fi partida cu România de vineri. 

Echipa naţională a României s-a reunit, luni, la Centru de Fotbal Mogoşoaia, în vederea partidelor cu Ungaria şi Grecia din preliminariile Campionatului European din 2016. România va întâlni Ungaria, la Budapesta, vineri, de la ora 21.45, iar trei zile mai târziu va juca împotriva Greciei, pe Arena Naţională, tot de la ora 21.45.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite