Un rapidist face un anunţ dureros: Niculae spune că sfârşitul e aproape pentru giuleşteni. „Vom pune lacătul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vârful de 31 de ani a jucat în returul sezonului trecut pentru bucureşteni, deşi echipa era în liga a doua. Acum, chiar dacă Rapid a promovat, el nu se grăbeşte să revină la club şi a explicat de ce.

Acţionarul Adrian Zamfir negociază în aceste zile vânzarea clubului către italianul Angelo Massone, mutare de care depinde viitorul clubului, în mare măsură. 

Echipa s-a reunit, de curând, însă, după ce Viorel Moldovan a plecat la FRF, Marian Rada a fost readus ca o soluţie de criză. Deocamdată însă, nu se ştie exact lotul pe care se va baza în noul sezon, pentru simplul motiv că nu se ştie cine va da banii şi, foarte important, câţi bani va investi.

Din cauza acestei situaţii, Daniel Niculae nu se grăbeşte să revină la Rapid. Mai mult, el a avut un discurs alarmant pentru fanii formaţiei din Guileşti.

Ce a spus?

„La Rapid s-au reuşit lucruri extraordinare cu amatorism, dar până când?! A fost un sezon greu şi lung pentru toată lumea de acolo, dar lucrurile nu merg la nesfârşit. Dacă vom continua aşa, sfârşitul e aproape. Nu mai sunt optimist. E un pas important că am câştigat la TAS, a fost o gură de oxigen, dar dacă nu vine cineva cu bani, în câteva luni punem lacătul. Ăsta e adevărul“, a declarat Niculae la Digi Sport.

Atacantul a explicat că lotul nu se va întări prin revenirea sa la club. „Am vorbit cu Marian Rada. Îmi e foarte greu să mai merg să joc, fiindcă nu există niciun fel de stabilitate. Rapid nu are nevoie de un singur jucător, ci cred că de vreo 10-15 jucători, de o perioadă de pregătire, de stabilitate şi de meciuri, fiindcă se apropie cele oficiale. Situaţia e foarte delicată. Luminiţa de la capătul tuneului sperăm să nu fie trenul“, a adăugat vârful de 31 de ani.

Venirea lui Massone e cea mai plauzibilă. Au <<venit>> arabi, ruşi, nemţi, acum e o variantă cât de cât plauzibilă. Sperăm să se ducă lucrurile la bun sfârşit şi să se aducă o stabilitate, pentru că bate campionatul la uşă. Daniel Niculae  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite