Un idol al gazonului revine pe terenul de fotbal în 2017, la aproape 42 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juan Sebastian Veron
Juan Sebastian Veron

La aproape 42 de ani, unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din istoria sportului rege a decis să revină pe teren. Şi nu la vreo modestă echipă rurală, ci la un club care se bate la titlu.

Mijlocaşul Juan Sebastian Veron şi-a anunţat, miercuri, revenirea pe teren, el semnând un contract pe un an şi jumătate cu echipa Estudiantes La Plata, informează site-ul oficial al grupării argentiniene.

Veron se retrăsese din activitate în urmă cu doi ani, preluând funcţia de preşedinte al clubului Estudiantes La Plata. El va împlini 42 de ani pe 9 martie.  Fostul internaţional argentinian, care va primi salariul minim şi va dona toţi banii pentru dezvoltarea clubului, va juca pentru Estudiantes La Plata în campionat şi în Copa Libertadores. Juan Sebastian Veron şi-a început cariera la Estudiantes La Plata (1994-1996) şi a mai jucat pentru gruparea argentiniană în trei rânduri (2006-2007, 2007-2012 şi 2013-2014).

El a mai evoluat la formaţiile Boca Juniors, Sampdoria Genova, AC Parma, Lazio Roma, Manchester United, Chelsea Londra, Internazionale Milano şi Brandsen. După disputarea a 14 etape din campionatul Argentinei, Estudiantes ocupă locul patru în clasament, cu 27 de puncte, la patru puncte în urma liderului Boca Juniors.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite