Un fotbalist de la FC Barcelona se confruntă cu o anomalie cardiacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriano, jucător legitimat la FC Barcelona FOTO AFP
Adriano, jucător legitimat la FC Barcelona FOTO AFP

Adriano, fundaş legitimat la FC Barcelona, va absenta între patru şi şase săptămâni, din pricina unei anomalii cardiace. Problemele medicale ale brazilianului au fost descoperite la controlul medical efectuat înaintea startului de sezon 2014/2015.

Toate ştirile despre Primera División pe adevarul.ro 

Clubul catalan a anunţat problema lui Adriano printr-un comunicat oficial: „Staff-ul medical ne-a informat că jucătorul Adriano Correia a fost supus unei electrocardiograme în urma unei anomalii cardiace, descoperite în timpul vizitei medicale dinaintea sezonului. Jucătorul va fi absent între patru şi şase săptămâni. El va participa la antrenamente fizice şi speciale în această perioadă“.

Cu toate că este anunţat pe lista de transferuri, jucătorul a fost convocat de Barcelona pentru perioada de pregătire. Mutarea sa la o altă echipă va fi, cel mai probabil, amânată din cauza problemelor de sănătate. Formaţia catalană a reluat, marţi, antrenamentele, cu 10 fotbalişti din prima echipă şi 13 din rezerve. Adriano a făcut doar exerciţii individuale. Gruparea de pe Camp Nou va disputa, sâmbătă, primul meci amical, cu divizionara secundă spaniolă Recreativo Huelva, în lupta pentru trofeul Colombino, pe care Barcelona nu l-a câştigat niciodată.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Luis Suárez a semnat cu FC Barcelona. Transferul uruguayanului este afectat de suspendarea dictată de FIFA

FOTO Imagini parodiante cu Luis Suárez, jucătorul care l-a muşcat pe Giorgio Chiellini

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

Analiză: Cupa Mondială, o adevărată minune pentru piaţa transferurilor

Ce lovitură! După ce l-a adus pe Alexis de la Barcelona, Arsenal a luat o vedetă de la Real Madrid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite