Un fost internaţional demască minciunile familiei Reghecampf. „Omul e în panică. Ce să facă aici, să fie şofer sau bucătar?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf şi soţia sa Ana Maria Prodan
Laurenţiu Reghecampf şi soţia sa Ana Maria Prodan

Laurenţiu Reghecampf nu trece printr-o perioadă fericită din punct de vedere profesional, după ce a fost eliminat cu Steaua din Europa.

Fostul mare internaţional Marcel Răducanu, stabilit de peste 30 de ani în Germania, a comentat situaţia lui Reghecampf şi a dezminţit informaţia conform căreia ar fi fost curtat de Hamburg, informaţie lansată de Reghe şi de soţia sa Ana Maria Prodan.

"Ce să caute la Hamburg? Să vină şofer, bucătar sau ce? Ce să facă el în Bundesliga? În Germania nici nu s-a pomenit despre venirea la Hamburg.Sunt nişte chestii care mă pun pe gânduri. În plus, Reghecampf nu acceptă critica. E foarte deranjat când cineva îi spune că nu vede nimic. E tânăr şi trebuie să mai înveţe. Văd că este în panică fiindcă toată lumea e cu ochii pe el şi că e răspunzător de rezultate. Dar sunt curios să vad dacă o să mai fie antrenor şi din iarnă. Reghecampf trebuie să aibă rezultate cu echipa asta (Steaua). Nu ştiu cum se explică faptul că anumiţi jucători jucau atât de bine la Astra, iar la Steaua nu mai dau randament. Poate sunt antrenamentele prea tari, poate nu se face ce trebuie la antrenamente sau poate schimbă prea des echipa. Nu au jucat nimic în ultimele meciuri. Nu se poate să te bată Dinamo şi să faci egal cu Botoşaniul, echipe mult mai slabe.

E clar că se întâmplă ceva acolo, în vestiar. Dar noi, din afară, nu ştim exact. Cum să spui, totuşi, aşa ceva despre un jucător de care s-ar putea să ai nevoie? Dacă era în Germania şi spunea aşa ceva, se termina cu el. Era vai de capul lui! ", a spus Marcel Răducanu pentru Libertatea.

 Şumudică a dezvăluit cine s-a îndrăgostit de el şi a anunţat ce va face diseară la meciul cu Steaua

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite