Un fost fotbalist care a scris istorie în Premier League vorbeşte despre Torres: „E timpul să pleci, Fernando“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fernando Torres este unul dintre oamenii pe care Rafa Benítez se bazează pentru ofensiva din turul meciului cu Steaua, unde spaniolul va fi titular în partida programată în data de 7 martie, pe Arena Naţională.

Vârful londonezilor pare să treacă printr-o formă fizică slabă, fapt care nu îi este iertat. Fostul atacant al lui Liverpool, Stan Collymore, este de părere că spaniolul trebuie să plece cât mai curând de la echipa de pe Stamford Bridge: 

„Este totul terminat pentru Torres acum. Nu mai are deloc încredere în el, nu mai poate marca. Cred că urăşte să vină la antrenamente în fiecare zi. Am spus-o şi o zic din nou, e timpul să plece, pentru binele lui“, notează „The Mirror“.

Torres a fost adus de la Liverpool la Chelsea în sezonul 2010/2011, pentru suma de 50 de milioane de euro. Spaniolul a evoluat pentru londonezi în Premier League în 74 de partide şi a marcat de 14 ori.

Chelsea este adversara Stelei din optimile Europa League şi va disputa prima manşă a competiţiei pe 7 martie, pe Arena Naţională, urmând ca soarta calificării să se decidă în returul de pe 14 martie, programat pe Stamford Bridge.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite