Ultima selecţie pentru juniori din programul "Performanţa are viitor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii fotbalişti cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani vor avea ocazia să-i impresioneze pe Ion Geolgău, Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu începând cu ora 10:00 pe Stadionul Crişul.

"Performanţa are viitor", proiectul de scouting dezvoltat de Federaţia Română de Fotbal şi Gillette, o marcă din portofoliul P&G, va ajunge duminică, 15 aprilie, la Chişineu-Criş, judeţul Arad.

„Preselecţia de la Chişineu-Criş închide un sezon excelent, în timpul căruia ne-am bucurat de foarte mult entuziasm în toate locurile vizitate în România, indiferent de regiune. Îi aşteptăm la Chişineu-Criş pe tinerii fotbalişti din judeţul Arad şi nu numai şi sunt sigur că vom avea un final de stagiune pe măsura experienţelor de până acum”, a declarat Jean Vlădoiu, Ambasador Performanţa are Viitor.

Preselecţia de la Chişineu-Criş este a şasea a actualului sezon, după cele de la Cugir (judeţul Alba, aprilie 2018), Işalniţa (judeţul Dolj, martie 2018), Râmnicu Sărat (judeţul Buzău, octombrie 2017), Putna (judeţul Suceava, octombrie 2017) şi Constanţa (judeţul Constanţa, august 2017).

Pentru a putea fi înscrişi în selecţie, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:
* Să fi avut vârsta între 10 şi 14 ani, împlinită până la data de 31 iulie 2017;
* Să fie însoţiţi de tutore sau părinte, acesta urmând să îşi dea acordul pentru participare, pe baza căruia se face înscrierea.

Cei mai buni 11 jucători selectaţi se vor alătura echipei care în luna mai va merge la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia pentru un stagiu de pregătire şi la Barcelona, pentru un antrenament la faimoasa bază Ciutat Esportiva Joan Gamper a FC Barcelona. Tot atunci, echipa va avea ocazia să vadă un meci al FC Barcelona din tribunele stadionului Nou Camp.

"Performanţa are viitor" se desfăşoară sub umbrela programului FRF Împreună suntem fotbal şi are loc în perioada august 2017 - mai 2018.

În primul sezon al "Performanţa are viitor", 2016 – 2017, Gillette şi Federaţia Română de Fotbal au organizat preselecţii în Moldova Nouă (judeţul Caraş-Severin), Bascov (judeţul Argeş), Jucu (judeţul Cluj) şi Pădureni (judeţul Vaslui).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite