UEFA „muşcă“ din Steaua. Pedeapsă drastică pentru Mirel Rădoi şi amendă mare pentru club

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

UEFA a dat azi un verdict extrem de dur pentru Steaua, care este pusă într-o situaţie delicată în perioada următoare.

Forul european a dispus suspendarea antrenorului Mirel Rădoi, care nu va mai avea dreptul să stea în spaţiul tehnic la meciurile din cupele europene, până nu îşi va rezolva problema licenţei.

Comisia de Etică şi Disciplină a UEFA a luat următoarea decizie:

"Conform articolului 11 (1) din Regulamentul Disciplinar al UEFA, Mirel Matei Rădoi a fost suspendat şi nu mai poate exercita nicio funcţie în staff-ul echipei Steaua, în competiţiile europene, până nu va îndeplini criteriile prevăzute în articolul 36, în conformitate cu articolul 40.1.b) al Regulamentului de Licenţiere UEFA şi de Fair Play Financiar. În particular, el nu va mai avea voie să stea în zona tehnică în meciurile din competiţiile europene, până când criteriile prevăzute mai sus nu vor fi îndeplinite. Clubul român a fost amendat cu suma de 50.000 de euro", se arată pe site-ul oficial al UEFA.

Meciul Steaua - Rosenborg, care se va disputa în data de 20 august, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, este primul pentru campioană în care nu-l va avea pe bancă pe Mirel Rădoi.

"Da, mă aşteptam la aceasta decizie pentru că noi nu trebuia să spunem adevărul. Trebuia să spunem că antrenor principal e Pedrazzini şi director tehnic Mirel Rădoi. Nu este nicio problemă, va sta cu mine în lojă şi va antrena de acolo. Pedrazzini va fi antrenor şi Mirel Rădoi va fi antrenor în lojă şi o să antreneze de acolo şi cu asta basta" a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite