Tricolorii, supăraţi pe fanii naţionalei: „Am rămas cu un gust amar!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii naţionalei nu i-au menajat deloc pe jucătorii lui Iordănescu pentru prestaţia palidă cu Feroe FOTO Răzvan Păsărică
Fanii naţionalei nu i-au menajat deloc pe jucătorii lui Iordănescu pentru prestaţia palidă cu Feroe FOTO Răzvan Păsărică

Naţionala a fost primită cu mult entuziasm la Ploieşti, pe stadionul Petrolului, dar a plecat fluierată copios de pe această arenă din cauza evoluţiei şterse cu Insulele Feroe.

România a câştigat doar cu 1-0 duelul cu Insulele Feroe din preliminariile pentru Euro 2016. Dincolo de punctele obţinute, evoluţia tricolorilor nu a fost deloc pe placul suporterilor din Ploieşti, care, la finalul jocului, i-au fluierat copios pe jucători. Reacţia fanilor i-a iritat profund pe jucători, care nu au ezitat să-i critice pe cei din tribune. 

"La sfârşit am avut impresia că jucăm în deplasare acest meci. Nu cred că evoluţia noastră a fost aşa proastă. Tot ce ne-a lipsit a fost golul 2, care ar fi închis jocul şi care i-ar fi determinat pe suporteri să ne aplaude la final", a spus Claudiu Keşeru.

Declaraţii după o victorie „mare“, 1-0 cu Insulele Feroe. Keşeru, dezamăgit de fani, Iordănescu, de gazon

Mult mai supărat a fost Răzvan Raţ, care le-a bătut obrazul fanilor ploieşteni: "Nu sunt de acord cu fluierăturile adresate jucătorilor de la Steaua, care reprezintă echipa naţională. Nu contează de la echipă vin jucătorii la naţională. Eu cred că trebuie să facem o diferenţă între ceea ce se întâmplă la cluburi şi ce e la naţională. Totuşi nu reuşim să fim atât de civilizaţi încât să facem o diferenţă. Aş prefera un stadion în care sunt apreciaţi jucătorii echipei naţionale şi acolo unde nu sunt puse la mijloc rivalităţile dintre echipe”, a comentat Raţ, completat de Vlad Chiricheş.

"În prima repriză am rămas impresionat de atmosferă, mi-a plăcut enorm, dar am rămas puţin dezamăgit, cu un gust amar pe final, pentru că nu poţi apostrofa un jucător la fiecare atingere de balon pentru că joacă la Steaua. Aici am venit să jucăm pentru echipa naţională, nu pentru Petrolul, Steaua sau altă echipă şi fiecare jucător trebuie susţinut de la spate de public".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite