„Tribunul“ a murit, ironiile au rămas: „Burleanu e un politruc portocaliu, purtător de funduri de sifon”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Corneliu Vadim Tudor a murit luna trecută, însă revista pe care a înfiinţat-o în 1990, „România Mare”, şi-a continuat apariţia. Iar angajaţii publicaţiei au preluat şi frâiele celebrei rubrici „Săptămâna pe scurt”. Pamfletele sunt semnate de „Circe din Ferentari”, în locul lui „Alcibiade”, pseudonimul „Tribunului”.

În ultimul număr, printre personajele ironizate se numără preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, respectiv impresara Ana Maria Prodan. 

“În sfîrşit, judecătorii de la Curtea de Apel s-au milostivit şi au decis punerea în libertate a lui Gică Popescu, omul despre care se spune că a fost trimis la mititica pentru a nu putea participa la alegerile FRF, în care trebuia instalat preşedintele. Astfel, i s-a făcut loc unui politruk portocaliu, purtătorul de funduri de sifon Răzvan Burleanu! Marea impresară Ana Maria Prodan s-a săturat de silicoane, aşa că s-a hotărît să le dea la REMAT! Dar ce s-o face soţul ei, Reghecampf, care se fălea cu sînii nevestei, că el, săracul, nu mai are nici măcar burtică?! S-a ascuţit ca lupta de clasă!”, a notat “România Mare”. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite