Articol publicitar

Top 3 case de pariuri online preferate de români datorită beneficiilor pe care le oferă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşa cum este normal, fiecare persoană are preferinţe în ceea ce priveşte orice aspect al vieţii, indiferent că este vorba despre cei cu care aleg să-şi împartă timpul, domeniile în care activează sau felul în care îşi petrec momentele libere. Acest lucru este valabil şi în cazul activităţilor de relaxare sau recreere. Printre acestea, se numără şi pariurile sportive.

Foarte mulţi români pasionaţi de sport aleg să îşi încerce norocul şi să crească intensitatea din timpul partidelor preferate mizând sume de bani pe rezultatele meciului şi nu numai. Dacă înainte era necesară deplasarea către o agenţie stradală, în prezent, cele mai importante case de pariuri au lansat propriile platforme online, prin care clienţii lor se bucură de şi mai multe oferte şi avantaje ca înainte!

Iată care este topul românilor când vine vorba despre agenţiile de pariuri online

1.   Netbet

Imagine indisponibilă

Netbet este una dintre cele mai populare agenţii din România, cu un număr impresionant de utilizatori ce îşi fac cont şi activează în acest domeniu prin intermediul serviciilor ei. Unul dintre motivele aprecierii la un nivel atât de înalt este reprezentat de şansele de câştig foarte tentante de care se poate bucura orice client. De exemplu, accesând pachetul de bun venit la Netbet, orice jucător poate beneficia de o sumă de până la 1500 de RON, pe lângă valoarea depunerii iniţiale. Pe lângă aceasta, cotele şi ofertele la pariurile live care sunt printre cele mai bune şi mai bogate de pe piaţă, dar şi opţiunea de cash out, ce este foarte utilă, sunt alte caracteristici pentru care merită să pariezi la acest operator!

2.   Betano

Imagine indisponibilă

La mică distanţă de Netbet se regăseşte agenţia online Betano. Cei care aleg să parieze aici afirmă că sunt foarte mulţumiţi de felul în care funcţionează platforma online, dar mai ales aplicaţia mobilă. Aceasta este disponibilă atât pe Android, cât şi pe iOS, şi le permite jucătorilor să parieze de oriunde, oricând! De asemenea, clienţii apreciază uşurinţa şi rapiditatea cu care primesc pachetul de bun venit Betano, lucru ce îi ajută foarte mult în dezvoltarea unor tactici şi strategii care să-i ducă pe culmile succesului.  În ceea ce priveşte oferta de pariere, această agenţie online se poate lăuda cu cele mai inedite opţiuni, cum este, de exemplu, “Gol până în minutul 28” şi altele asemănătoare (penalty, corner, cartonaşe), lucru rar în întâlnit pe piaţă autohtonă. Şi opţiunea de pariuri live pe foarte multe evenimente reprezintă un punct de interes, care atrage foarte mulţi utilizatori noi, zilnic!

3.   Betfair

Imagine indisponibilă

Betfair este foarte populară pentru pariurile sportive clasice, dar mai ales pentru platforma de Exchange. Deşi pentru începători poate fi mai dificil de înţeles acest sistem, pentru jucătorii experimentaţi reprezintă încă o şansă foarte mare de a captura câştiguri uimitoare. La fel ca în cazul celorlalte două agenţii din topul românilor, şi Betfair este apreciată pentru: oferta de pariere live, opţiunea de cash out, accesibilitatea site-ului şi cotele avantajoase.

Aşadar, românii care preferă să-şi încerce norocul şi cunoştinţele prin intermediul pariurilor sportive aleg întotdeauna, că primă opţiune, una dintre agenţiile online menţionate!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite