Toate reacţiile după Supercupa României câştigată de Steaua în faţa Petrolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a câştigat cu 3-0 meciul de Supercupă jucat în faţa Petrolului, victorie care a stârnit bucuria în tabăra campioanei României şi dezamăgirea în lotul câştigătoarei Cupei României.

Imediat după finalul meciului, euforic pentru succesul echipei sale, MM Stoica, managerul stelist, ştie cine a făcut diferenţa în Supercupa României: „Îmi doream Supercupa. Era pentru noi aproape clar că suntem mult superiori echipelor pe care le-am întâlnit. Avantajul Stelei a fost modul în care s-a pregătit şi valoarea băncii tehnice şi a grupului de jucători. Important e că am câştigat încă un trofeu de o manieră categorică. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar diferenţa a fost foarte mică. Rămâne de văzut dacă Steaua va rămâne cea mai puternică. CFR am văzut că s-a pregătit foarte bine. Când va reveni şi Chipciu, vom fi şi mai puternici. E un trofeu extrem de important, pe care l-am dorit foarte mult. Suporterii nostri şi-au dominat adversarii la toate capitolele. Trebuie să vină să ne susţină în număr foarte mare cu Vardar”, le-a transmis MM Stoica fanilor Stelei.

Reghecampf i-a liniştit pe suporterii roş-albaştri, făcând o radiografie a meciului cu Petrolul: „În momentul de faţă avem şi bani, avem şi putere. Dacă există posibilitatea să mai aducem jucători, cu siguranţă o să o facem. Dar acum ne interesează doar ce avem la dispoziţie. Nu ştiu dacă va mai pleca vreun jucator, dar sunt jucători care au oferte foarte importante. Dar va fi foarte greu să înlocuim aceşti jucători. Cel mai bine ar fi să păstrăm acest lot până în iarnă, dar nu sunt eu cel care hotărăşte. Tănase a fost foarte bun, suntem foarte mulţumiţi de Tase. Sunt mulţumit de randamentul tututor jucătorilor”, a comentat Reghe.

Şi Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei a fost euforic după victoria cu Petrolul: „A fost un meci între formaţii de valoare, pe care l-am câştigat pe merit. Nu mă aşteptam la diferenţa aceasta de scor. Sper ca în campionat să luăm avans după primele cinci etape. Avem un plus de experienţă deja.”

În tabăra adversă, dezamăgirea era cuvântul de ordine la finalul Supercupei. Adrian Cristea de la Petrolul a găsit cauzele eşecului ruşinos suferit de echipa sa în faţa Stelei. „Era greu să mai facem ceva în 10 oameni. În seara asta le-a ieşit cam tot, a fost seara lor. Păcat că am pierdut. În seara asta am făcut un meci prost şi e bine să învăţăm din el. Acum aşteptăm cupele europene”, a adăugat Cristea.

Şi antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, crede că echipa ploieşteană mai are nevoie de întăriri pentru a face faţă în meciurile din cupele europene. „Momentul psihologic a fost la golul 2, luat din fază fixă. Dacă eram pe bancă, poate aşezam mai bine echipa. Avem nevoie de 4-5 jucători pentru a face faţă unui sezon foarte greu, din toate punctele de vedere. Teixeira a venit târziu. A fost singura rezervă care a putut să ne ajute, chiar dacă e la 20% din capacitatea lui fizică. Steaua e favorită clar la titlul”, a precizat Contra la Sport.ro.

CITIŢI ŞI: 

VIDEO Steaua - Petrolul 3-0: Măturând cu „lupii“ în Supercupa însângerată

Scene de groază în trenul care transporta suporterii Petrolului la meciul de Supercupă: un fan ploieştean a murit, după ce a căzut din tren

UPDATE VIDEO Un suporter al Petrolului a murit după ce a căzut din trenul care ducea fanii la meciul de Supercupă

Dovadă de amatorism: cum l-a pierdut Petrolul pe Bokila, cel mai bun atacant din România. Managerul Valeriu Răchită a povestit culisele unui dezastru

Reghecampf le-a dat steliştilor vestea cea mai bună, după Supercupa câştigată: fanii pot răsufla uşuraţi acum

LIVETEXT Steaua-Petrolul 3-0. Incidente între suporteri şi jandarmi înainte de startul Supercupei României

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite