Toamna se numără ţepele la Steaua: Golubovici apare pe lista transferurilor eşuate. Ce spunea Meme despre bosniac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bojan Golubovici FOTO Mediafax
Bojan Golubovici FOTO Mediafax

Steaua bifeaza al treilea rateu consecutiv atunci când vine vorba de atacanţi. După Grgeory Tade şi Ciprian Marica, bosniacul Bojan Golubovici a intrat şi el pe lista neagră.

Fără gol marcat în tricoul Stelei de la începutul sezonului, bosniacul Bojan Golubovici, 33 de ani, a fost trecut de Gigi Becali pe lista disponibilizaţilor după eşecul de acasă cu Gaz Metan, 1-0 pentru medieşeni.
Cel poreclit „Golu” nu s-a ridicat la înălţimea supranumelui său, ba chiar a făcut de râs titulatura. Golubovici a fost desprins din alt film în cele nouă meciuri pe care le-a jucat la Steaua, bifând suficiente minute pentru a creiona o imagine negativă în mintea lui Gigi Becali: “Golubovici este cel mai bun om din lume, dar nu are ce să caute la Steaua, nu poate la Steaua, n-ai atacant. La plecare, îl voi strânge în braţe, am câştigat bani cu el, dar gata”.
Bosniacul este al treilea rateu al Stelei în ofensivă, după ţepele pe care clubul şi le-a luat cu Gregory Tade şi Ciprian Marica. Responsabili pentru transferul său sunt Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica, managerul fiind convins în urmă cu câteva luni că „Golu” se va impune: ”Golubovic este al treilea marcator străin din istoria campionatului, joacă foarte bine combinativ, cu spatele la poartă, este foarte puternic. Pe Golubovic l-am propus în iarnă pentru că aveam încredere în el, era şi în ultimele şase luni de contract. Nu s-a materializat nimic atunci, nu s-a făcut nicio ofertă clubului CSMS Iaşi pentru că a venit Marica. Am avut şi alte piste, iar la un moment dat am ajuns la o concluzie cu Reghe ca şi în situaţia în care aducem un atacant de afară ar fi bine să-l luăm şi pe Golubovic”. 
Probabil că Reghe şi Meme vor deconta această eroare, la fel cum aducerea lui Bogdan Mitrea le va fi tot lor imputată. Fotbalistul împrumutat de la Ascoli a fost scos ţap ispăşitor pentru înfrângerea Stelei cu Gaz Metan Mediaş. "Dacă vezi că Mitrea nu poate la nivelul ăsta, nu-l bagi. A greşit şi Reghe. El este băiat cuminte, băiat bun, dar nu poate face faţă la Steaua. Mitrea nu va mai juca niciodată la Steaua. Nu am nimic cu băiatul, nicio răutate, dar n-are ce căuta pe teren la Steaua. Dă cu capul, face fault, deviază în poartă”, s-a plâns Becali.
Următoarea încercare e Denis Alibec
Steaua îl va avea din iarnă pe Denis Albec, fotbalist de echipă naţională care în mod normal va da un randament mai bun în comparaţie cu predecesorii săi. Actualul atacant al Astrei va avea un salariu pe măsura pretenţiilor: 13.500 de euro pe lună în primul sezon, apoi 20.000 de euro lunar. Fostul antrenor al Stelei şi al echipei naţionale, Victor Piţurcă, e de părere că Steaua ar putea avea probleme şi cu Alibec. “Văd că toată lumea e entuziasmată. Atenţie, fiindcă e un jucător dificil. La Astra, Marius Şumudică îi lăsa libertate deplină, făcea ce voia el, din ce aud şi eu. Îl cam ştiu, pentru că am avut un episod cu el, atunci când am jucat cu Polonia, cu echipa a doua, înaintea meciurilor cu Australia. Va fi greu pentru el să se impună, din cauza comportamentului. Dacă îşi va schimba comportamentul, poate să se impună, pentru că e un jucător talentat, care poate să crească foarte mult. Atenţie la comportament!", a avertizat Piţurcă.


9 jocuri are Golubovici în tricoul Stelei, niciun gol marcat
9 meciuri a jucat Ciprian Marica la Steaua, nereuşind să marcheze vreun gol
24 de partide a bifat Gregory Tade în campionat, înscriind patru goluri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite