Titlul 25 vine cu Dima! Dedicaţie specială a dinamoviştilor pentru stelişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrajele scandaloase pro Steaua  din acest sezon şi mai ales prestaţia centralului Iulian Dima în meciul de la Galaţi au determinat reacţia rivalilor campioanei.

Iar cei de la Dinamo s-au gândit să facă un cadou special Stelei, un tricou cu numele lui Dima şi numărul 25 pe spate. "Dacă trebuie al 25-lea titlu, trebuie, ce să facem? La Galaţi a fost un lucru extrem de evident. Nu prea îmi place să comentez lucrurile care sunt evidente. Eu tot caut jucători să întăresc echipa, dar îmi dau seama că îi caut degeaba, pentru că Steaua ne-o ia înainte cu transferurile, dar ei s-au apucat să transfere arbitri. Mă gândesc că e un nou trend. Îmi dau seama că pe teren jucătorii nu mai contează. Şi ai mei vor să facă o surpriză, vor să ducă la CCA un tricou pentru domnul Dima, un tricou al Stelei, să vedem ce număr o să-i pună. Mi s-a părut interesantă ideea. E trist ce se întâmplă", a spus finanţatorul Ionuţ Negoiţă, la sport.ro.

Directorul sportiv al Dinamo, Claudiu Bobar, nu a ratat nici el ocazia de a ataca rivala din Ghencea, după meciul Oţelul - Steaua 1-1: "Probabil că a venit Moşul cu o adresă greşită, probabil că trebuia să ajungă în altă parte, nu la noi. Le urăm la mulţi ani şi arbitrilor şi comisiilor, sunt oameni şi se mai fac greşeli, important este să nu fie făcute cu intenţie. M-am uitat la meci, m-am enervat, dar nu am aruncat cu televizorul pe geam. Cred că s-a greşit flagrant. Pe Alexandru Deaconu îl cunosc, e un băiat serios şi sunt sigur că va lua măsuri. Îi vom trimte tricoul lui Dima. Mai glumim, s-a terminat turul şi putem să şi glumim. Nu au de ce să se supere, s-au făcut nişte greşeli", a spus Bobar.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite