„Tigrii“ atacă supremaţia „câinilor“ în Liga Zimbrilor: CSM Bucureşti a anunţat numele antrenorilor pentru noul sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zvonko Sundovski
Zvonko Sundovski

Clubul Primăriei a renunţat la tehnicianul care a obţinut de două ori locul 2 în tentativa de a câştiga primul titlu din istoria clubului.

CSM Bucureşti va fi pregătită în noua stagiune de spaniolii Pablo Campos Sunen (principal) şi Xavier Salvador Jauma (secund).

Astfel, s-a renunţat la macedoneanul Zvonko Sundovski cu care „tigrii“ au terminat pe locul 2 în ultimele două ediţii ale campionatului, pierzând de fiecare dată titlul în faţa celor de la Dinamo.

Noul antrenor al celor de la CSM are 41 de ani şi vine în România după opt ani petrecuţi la Club Handbol Bordils din liga a doua spaniolă.

„Sunt foarte mulţumit de alegerea mea. Proiectul propus de CSM Bucureşti mă încântă, e un proiect ambiţios. Obiectivele propuse de club sunt realiste şi, totodată, motivante pentru noi“, a spus Sunen.

„Am mare încredere în Pau şi Xevi că se vor acomoda extrem de repede şi că ne vor ajuta să devenim, în premieră, campioni naţionali. Cei doi provin dintr-o şcoală de handbal puternică, şcoala spaniolă, şi pe lângă faptul că vor antrena echipa de seniori, vor trasa şi linia de pregătire pentru Centrul de Copii şi Juniori pe ramura handbal masculin.Totodată, vreau să le mulţumesc lui Zvonko Sundovski şi lui Marko Isakovici pentru activitatea depusă la CSM Bucureşti“, a declarat Bogdan Vasiliu, şeful secţiei de handbal la clubul CSM Bucureşti.

Sunen
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite