Telex din lumea tenisului: Halep şi-a ales noul antrenor. Decizie-surpriză luată de Simona înainte de Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constănţeanca de 23 de ani s-a despărţit de Victor Ioniţă, însă acesta are toate motivele de a fi mulţumit după colaborarea de şase luni cu Halep.

Cahill, antrenor cu normă întreagă - După despărţirea de Victor Ioniţă, s-a spus că Simona Halep îl va avea pe Daniel Dobre antrenor full-time, urmând să colaboreze şi cu australianul Darren Cahill. Site-ul ubitennis, preluat de ProSport, a anunţat însă altceva: „Simona Halep l-a angajat oficial pe Darren Cahill ca antrenor cu normă întreagă. Primul turneu pe care românca îl va disputa în noua formulă e Wimbledon“. Cahill (49 de ani) a lucrat şi cu Sorana Cârstea, în trecut, iar dintre jucătorii mari a avut colaborări cu Hewitt, Agassi sau Murray.

Ioniţă s-a umplut de bani - Victor Ioniţă a pregătit-o doar şase luni pe Simona Halep, însă această experienţă i-a adus câştiguri financiare importante. Potrivit ziare.com, Ioniţă a încasat 111.754 de dolari în perioada petrecută alături de Halep, în condiţiile în care, în cariera sa de jucător, a strâns din tenis doar 141.950 de dolari. Suma încasată de Ioniţă (32 de ani) e totuşi infimă pe lângă cea primită anual de Patrick Mouratoglu, antrenorul Serenei Williams: 1,5 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite