Telex din lumea fotbalului: Petrescu e la un pas de primul trofeu în Asia şi Rădoi schimbă regulile în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Bursucul“ n-a avut rezultate notabile în prima ligă din China, însă tocmai a bifat un succes care îi poate îmbunătăţi CV-ul.

Petrescu, aproape de finala Cupei Chinei - Dan Petrescu e pe locul 9 din 16 cu Jiangsu Sainty în prima ligă din China, însă poate încheia sezonul cu un trofeu. În turul semifinalelor competiţiei KO, elevii românului au învins, în deplasare, Shandong Luneng, scor 2-1. Marius Constantin a fost integralist sub comanda lui Dan Petrescu. Returul „dublei“ se va disputa la 21 octombrie.

Cazul Rădoi elimină BAC-ul? - După ce Mirel Rădoi a fost nevoit să se înscrie la cursurile Şcolii de Antrenori din Republica Moldova, deoarece în România ar fi avut nevoie de diploma de bacalaureat, regulamentul poate fi schimbat în ţară. „Eu cred că am putea să lucrăm pe acest aspect. În sensul să excludem această regulă a Bacalaureatului. Să încercăm şi noi să coborâm nivelul, să-i putem ajuta pe foştii jucători. O să fac un sondaj, să vedem ce fac nemţii, ce fac spaniolii“, a anunţat Dan Apolzan, directorul Şcolii de Antrenori FRF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite