Telex din lumea fotbalului: Boloni va antrena pentru al patrulea sezon la rând în Asia, iar Steaua a mai luat un fundaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner va continua în zona Golfului Persic, în timp ce campioana Ligii I s-a mişcat repede şi a găsit un înlocuitor pentru Tamaş.

Boloni, aproape de Al-Ittihad - Fostul selecţioner va continua, aproape sigur, pentru al patrulea sezon consecutiv în zona Golfului Persic. După două stagiuni şi jumătate la Al-Khor (Qatar), Ladislau Boloni e foarte aproape de a semna cu Al-Ittihad (Arabia Saudită). Presa locală a anunţat că mutarea e ca şi perfectată, Boloni urmând să preia echipa care a fost pregătită de Victor Piţurcă în sezonul trecut. La gruparea din Jeddah sunt legitimaţi foştii stelişti Lukas Szukala şi Lucian Sânmărtean.

Au luat un nou fundaş central - După ce Tamaş a fost exclus din lot, iar Luchin aşteaptă să-şi găsească şi el echipă, campioana s-a întărit în defensivă. Bucureştenii s-au înţeles cu cei de la CFR Cluj pentru transferul lui Cătălin Carp, internaţional moldovean în vârstă de 21 de ani. Carp (1,85 metri) poate evolua atât stoper, cât şi mijlocaş la închidere. În stagiunea trecută, el a bifat 20 de prezenţe în tricoul clujenilor. Contractul semnat de Carp e valabil pentru patru ani, iar mutarea a fost confirmată de Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite