Tecău şi-a ales partenerul pentru 2014. Horia a căzut pe locul 28 în lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Tecău
Horia Tecău

Colaborarea lui Horia Tecău cu rusul Max Mârnii n-a adus rezultatele aşteptate astfel că cei doi nu vor mai face pereche la dublu şi în 2014.

Noul său partener va fi Jean Julien Roger, 32 de ani, născut în Antilele Olandeze şi fost numărul 6 ATP la dublu. El a făcut echipă în 2014 cu pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi, 33 de ani. Roger are în palmares nouă titluri, patru cu Qureshi şi cinci cu americanul Eric Butorac.Olandezul a declarat, pentru nusport.nl, că prietenul său Tecău este asemănător ca stil cu Qureshi. "Are un serviciu la fel de puternic precum Qureshi, dar jocul său la fileu este mai bun. Aşa că nu este o schimbare prea mare", a spus Roger.Cei doi vor începe pregătirile pentru sezonul 2014 în decembrie, având ca obiectiv să se impună la un turneu de Grand Slam, titlu care le lipseşte amândurora. Tecău, care a ajuns de pe locul 5 pe locul 28 în lume,  a fost aproape de a câştiga turneul de la Wimbledon, dar a pierdut de trei ori în finală, în echipă cu suedezul Robert Lindstedt

Horia Tecău  are 16 titluri în palmares, dintre care trei au fost câştigate anul acesta, la Bucureşti, s-Hertogenbosch şi Beijing.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite