Surpriza etapei în Liga I: Viitorul - CSMS Iaşi 1-2. Hagi şi-a desfiinţat jucătorii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Cristea
Andrei Cristea

CSMS Iaşi a câştigat, sâmbătă, în deplasare, scor 2-1, pe terenul Viitorului, în etapa a 24-a din Liga I. În urma acestui rezultat, echipa lui Nicolo Napoli speră încă la play-off.

Tănase a înscris, din penalty, în minutul 90, pentru Viitorul, iar Golubovic, în minutul 45+2, şi Viveiros, în minutul 53, au marcat golurile echipei CSMS Iaşi.

Viitorul: Pecanha – Nicoliţă, Goulon, Boli, Ganea – Marin, I. Filip (Chiţu 58), De Lucas (Nedelcu 58) – Cernat, I. Hagi (Benzar 73), Tănase.

CSMS Iaşi: Grahovac – Voicu, Mihalache, Ciucă, Ţigănaşu – V. Gheorghe (Saric 86), Creţu – Viveiros (Llullaku 82), A. Cristea (Enescu 69), Böle – Golubovic.

Arbitri: Istvan Kovacs, Miclos Nagy, Alexandru Cerei, rezervă: Horia Mladinovici

Observatori: Adrian Vidan, Constantin Tolea.

Cu 35 de puncte, CSMS Iaşi a egalat-o pe ASA Târgu-Mureş, echipa aflată pe ultima poziţie care asigură calificarea în play-off. Viitorul este pe locul doi, cu 43 de puncte, cu trei mai puţine faţă de liderul Astra.

"Vreau să felicit echipa din Iaşi pentru victorie, dar despre noi... Vedete de la început până la sfârşit! Nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat, nu e nimic de înţeles. Le-am zis şi în vestiar. M-am simţit... Nu vă zic ce le-am spus. Dar în viaţă înveţi mereu. Trebuie să le dea de gândit de la căpitan până la ultimul jucător. Eu nu am înţeles cum poţi să uiţi fotbalul într-o săptămână! Pentru mine, e o chestiune incredibilă. Asta e, învăţăm, muncim mai departe. Sunt numai vedete aici, e lotul vedetă! Star. Merg pe vârfuri", a afirmat Hagi, la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite