Surpriza Cupei: deţinătoarea trofeului şi a Supercupei României, Astra Giurgiu, eliminată de o echipă de Liga a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra Giurgiu este prima surpriză mare din faza şaisprezecimilor Cupei României, după ce a fost eliminată, joi, de CS Mioveni. Divizionara secundă s-a impus cu 3-1.

Scorul a fost deschis de giurgiuveni, prin Marian Cristescu (17') şi totul părea să decurgă conform aşteptărilor. Chiar şi egalarea lui Bogdan Stoica, după o reluare cu capul, nu a dat mari emoţii (18'), însă majorarea scorului de către Alin Popa (42'), din careul mic, în favoarea lui CS Mioveni, a ridicat mari semne de întrebare. 

Lipsa de formă a echipei lui Daniel Isăilă a devenit evidentă şi concludentă pentru scorul final, de 3-1, parafat de Ionuţ Mârzeanu (90'), care a profitat de mingea respinsă de portarul Dani Coman.

Eliminarea Astrei încă din faza şaisprezecimilor Cupei României este cea mai mare surpriză a acestei ediţii a competiţiei, giurgiuvenii fiind deţinătorii trofeului şi câştigători ai Supercupei României.


REACŢII DUPĂ CS MIOVENI - ASTRA GIURGIU (3-1)

Claudiu Niculescu (antrenor CS Mioveni): „Am învins o echipă mare, o pretendentă la titlu. Suntem supriza acestei faze a Cupei României. Nu ne gândim la semifinale sau la finală, e prea mult pentru noi. Este o bucurie mare, mai ales că o parte din jucătorii mei nu au văzut fotbalişti de valoarea celor de la Astra decât la televizor. Am învins cu multă determinare şi printr-o foarte bună organizare defensivă. Am avut şi noroc că am egalat foarte repede“.

Daniel Isăilă (antrenor Astra Giurgiu): „Am crezut că putem duce această lupte pe patru fronturi, dar nu este aşa. Suferim din punct de vedere fizic şi asta ne costă şi în campionat. Sunt foarte îngrijorat că nu avem timp să ne revenim, practic ne aşteaptă un joc infernal peste două zile (n.r. cu Steaua, programat duminică, la 20.30). Sunt foarte mulţi jucători, cei care au venit noi, se vede că suferi din punct de vedere fizic. E normal ca atunci când scârţâie, să fie vinovat antrenorul. Niciodată nu am fost laş, să abandonez în momente grele“. 

Ioan Niculae (patron Astra Giurgiu): „Aproape m-am obişnuit cu astfel de ruşine în ultimele patru-cinci meciuri la Astra. Este starea normală la Astra în ultimul timp. M-aţi întrebat cum mă simt, dar această întrebare ar trebui să o puneţi şi conducerii tehnice, preşedintelui executiv, ei trebui să răspundă ce se întâmplă la această echipă. Am făcut o înţelegere cu mine însumi, ca primele 24 de ore să nu comentez după un astfel de eşec. Mă gândesc în linşte şi vom vedea. Să discutăm ca lumea“.


Echipele de start

CS Mioveni: Popescu - Tolmbaye, Bogdan Stoica, Eduard Stoica, Ionuţ Rada -Mardean, Galan, Popa, Ayza - Nilă, Răuţă. Rezerve: Schiopu, Nastasie, Vintila, Dragalina, Biceanu, Mazilu

Astra Giurgiu: Coman - Rus, Toure, Ben Youssef, Joazinho - Florescu, Yahaya - Ioniţă, Chiţu, Grandin - Cristescu
Rezerve: Gianis, Seto, Enache, Junior Morais, Oros, Boukary, De Amorim.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite