Superstiţia la care a apelat Borussia Dortmund, înainte de returul cu Real

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În tur, polonezul Lewandowski a fost coşmarul Realului. A marcat toate cele patru goluri ale Borussiei
În tur, polonezul Lewandowski a fost coşmarul Realului. A marcat toate cele patru goluri ale Borussiei

Borussia Dortmund a dat recital în turul cu Real, 4-1, săptămâna trecută, iar în această seară e favorită la calificarea în finala Ligii Campionilor. “Galben-negrii” au mai jucat o dată în acest sezon pe “Bernabeu”, iar rezultatul a fost pozitiv (2-2). Aşa că germanii s-au gândit să repete un scenario pe care l-au făcut pe 6 noiembrie, la meciul din grupe.

Fotbaliştii sunt recunoscuţi drept nişte persoane superstiţioase. Unii intră cu un anumit picior pe terenul de joc, alţii nu-şi schimbă anumite părţi din lenjerie pe diverse perioade de timp, iar ritualurile nu se opresc aici. Borussia, care are două victorii şi un egal în trei meciuri cu Realul, în acest sezon, în Liga Campionilor, ştie cum e să nu pleci învinsă de pe Bernabeu. Pe 6 noiembrie 2012, în grupele Ligii, partida s-a încheiat 2-2. 

Ca o superstiţie, jucătorii şi întreg staff-ul Borussiei s-au cazat acum la acelaşi hotel ca şi atunci, “Eurostars Madrid Tower”’. În plus, oficialii Borusiei au avut o cerere specială, înainte de a sosi iarăşi la Madrid. Fiecare jucător să fie cazat în exact aceeaşi cameră în care a stat şi la deplasarea din noiembrie. O cerinţă îndeplinită de către hotelul spaniol

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite