Stoichiţă a plecat de la Petrolul, acuzând politica de transferuri a clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoichiţă nu mai este antrenorul Petrolului, părăsind echipa ploieşteană după numai opt etape şi un bilanţ dezamăgitor.

Sub comanda sa, Petrolul a obţinut o singură victorie şi un egal, iar de şase ori a fost învinsă, ploieştenii terminând sezonul pe ultimul loc, cu doar opt puncte. Stoichiţă spune că despărţirea se datorează viziunii diferite faţă de conducerea clubului. "“Sunt nişte probleme de viziune asupra modului în care trebuie organizate transferurile, pentru viitorul echipei şi pentru salvarea ei. Adică, marfa pentru cina festivă o alege unul şi o găteşte altul. Nu înţeleg. Meniul nu este ales de bucătarul şef”, a declarat tehnicianul pentru digisport.ro.

Chiar dacă nu a stat decât două luni pe banca ploieştenilor, Stoichiţă s-a ataşat de Petrolul: “Regrete există pentru că mă ataşasem într-un fel de echipă, de jucători, de publicul de acolo care este extraordinar. Eu nu am văzut aşa ceva, aşa emulaţie ca la Ploieşti, mai rar.”

În locul lui Stoichiţă la Petrolul vine Constantin Schumacher, ultima dată în liga a treia, la SCM Piteşti. Acesta este al patrulea tehnician al echipei, în acest sezon, după Tibor Selymes, Eusebio Tudor şi Mihai Stoichiţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite